Tilaus- ja sopimusehdot

Noste Isännöinti Oy (y-tunnus 2263118-8) (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Yhteystiedot

Sähköposti: isannointi@nosteisannointi.fi
Puhelin: 044-7372250
Postiosoite: PL 314, 40101 Jyväskylä

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla tilauslomakkeella. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Toimitamme tilauksesta laskun.

Toimitus

Voit saada tilauksesi postissa, sähköpostilla tai noutamalla isännöintitoimistosta.

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi toimitustavan.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Tilauksen muuttamis- ja peruuttamistapauksissa tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, puhelin 044-7372250 tai sähköposti isannointi@nosteisannointi.fi

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske toimitettuja asiakirjoja. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Yhteystiedot:

Noste Isännöinti Oy, PL 314, 40101 Jyväskylä
isannointi@nosteisannointi.fi

Virheellinen tuote

Noste Isännöinti Oy:ssä on ensisijaisesti oikeus korvata toimittamansa virheellinen tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella. Ellei virheellistä tuotetta voida korvata uudella virheettömällä tuotteella, asiakkaalle hyvitetään hänen tuotteesta maksamansa hinta.

Vahingonkorvaus

Noste Isännöinti Oy ei vastaa välillisestä vahingosta, joka johtuu virheellisestä tuotteesta tai  viivästyneestä toimituksesta.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Noste Isännöinti Oy:n ja asiakkaan välistä kauppasopimusta koskevista erimielisyyksistä pyritään ensisijaisesti pääsemään sopimukseen. Muussa tapauksessa riita-asia ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.