Toimiva
kiinteistönhallinto

Siirrä paperityöt meidän huoleksemme. Hoidamme kokousrutiinit, sopimusten valmistelut, viranomaismääräysten täyttymisen valvomisen ja lainmukaisten ilmoitusten tekemisen. Siis kaiken, mitä toimiva kiinteistönhallinto vaatii!

Kokousrutiinit

Hoidamme kokousrutiinit, kuten hallituksen ja yhtiökokousten valmistelut ja kokouksiin liittyvät paperityöt kutsuista pöytäkirjojen ja osakastiedotteen laatimiseen. Kokoukset onnistuvat sujuvasti myös sähköisesti.

Sopimukset

Huolehdimme kiinteistön sopimusten valmisteluista, laadinnasta ja valvonnasta sekä taloyhtiön työntekijöiden työsuhteista asianmukaisesti ja arkistoimme tärkeän informaation talteen huolellisesti. Huolehdimme erityisesti taloyhtiön sopimushintojen ja ehtojen kilpailukykyisyydestä. Tavoitteemme on hankkia taloyhtiölle hinta-laatusuhteeltaan parhaat palvelut.

Valvonta

Valvomme, että kiinteistö on turvallinen ja täyttää viranomaismääräykset moitteettomasti. Teemme osakkaiden ja asukkaiden arjesta sujuvaa huolehtimalla juoksevista tehtävistä muuttoilmoitusten vastaanottamisesta mahdollisten häiriöiden ripeään hoitoon asti.

Tiedottaminen ja ilmoitukset

Toimiva kiinteistönhallinto vaatii myös mutkatonta viestinkulkua. Tiedotamme aktiivisesti osakkaita ja asukkaita, jotta kaikki pysyvät ajan tasalla kiinteistön toimenpiteistä. Teemme luonnollisesti myös vero-, vakuutus-, vuosi- ja tarkkailuilmoitukset sekä tarvittavat muutosilmoitukset kaupparekisteriin asianmukaisesti.

Kokonaisvaltainen isännöinti yhdeltä ovelta

Kokonaisvaltaiseen isännöintipalveluumme sisältyy kaikki mitä taloyhtiö tarvitsee. Huolehdimme juoksevan hallinnon hoidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Tavoitteenamme on, että osakkaat ja taloyhtiön hallitus voivat olla levollisin mielin, kun hommat ovat hallussa ja läpinäkyvän raportoinnin ansiosta tieto kulkee kaikille.

Helppoa ja huoletonta asumista ja omistamista.

Noste Isännöinti Luotettava kumppani