Saimme asiakastyytyväisyyskyselystä kiitettävän: ”Homma toimii!”

Olemme saaneet syksyn 2021 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset ja olemme niistä erittäin innoissamme. On hienoa nähdä, että asettamamme tavoitteet toteutuvat askelittain ja asiakkaamme arvostavat yhteistyötämme. 

Noste Isännöinti on tarjonnut isännöintipalveluja jo usean vuosikymmenen ajan. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava isännöinnin ammattilainen ja kumppani, joka auttaa taloyhtiöitä toimimaan mahdollisimman hyvin. 

Asiakkaidemme kuuntelu on meille tärkeää, koska sen avulla pystymme paremmin kehittämään toimintaamme. Jokainen asiakaskohtaaminen on meille palautehetki. Sen lisäksi teemme säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyjä, jotta saamme kattavampaa tietoa kehittämisen tueksi. 

Lähetimme laajan kyselyn syyskuussa lähes tuhannelle taloyhtiön edustajalle. Kartoitimme kyselyllä muun muassa palveluun, yhteistyöhön, korjaushankkeisiin ja viestintään liittyviä mielipiteitä. Alla muutama nosto kyselyn tuloksista. 

Suositteluindeksi tuplasti parempi kuin toimialalla keskimäärin 

Kaikkien vastausten keskiarvo oli 4,0 (asteikolla 1–5)Erityisen ilahduttavaa oli, että asiakkaamme kokevat toimintamme olevan suosittelun arvoistaSuositteluindeksimme (NPS) oli 35. Toimialan yleinen suositteluindeksi on Kiinteistöliiton teettämän tutkimuksen mukaan 17.  

Yhteistyö on sujuvaa

Yhteistyön sujuvuus sai arvosanan 4,4. Asiakkaamme kokevat, että palvelumme on sujuvaa ja yhteistyö toimii hyvin. Saimme kiitosta muun muassa ammattitaidosta, palvelusta ja siitä, että ymmärrämme hyvin taloyhtiöiden tarpeet. Tähän olemme panostaneet. Henkilökohtainen ja sujuva palvelu on meille sydämen asia. 

Olemme taloyhtiön puolella

Kysyimme myös kykyämme edistää taloyhtiön etua puolueettomasti ja saimme siitä arvosanan 4,1. Saimme kiitosta taloyhtiölle löydetyistä säästökohteista ja hyvin hoidetuista remonteista. Erityisen tärkeää asiakkaillemme on avoimuus. Taloyhtiön voimassa olevat sopimukset ovat jatkuvasti hallituksen jäsenten nähtävillä sähköisessä tiedotuskanavassamme. Myös taloyhtiön tiliotteisiin, ostolaskuihin ja kirjanpidon raportteihin hallituksen jäsenillä on reaaliaikainen näkyvyys.  

Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita. Otamme kiitollisina vastaan niin risut kuin ruusut. Erityisen arvokkaina pidämme hyviä kehitysehdotuksia, jotka auttavat meitä eteenpäin. 

Oletteko etsimässä
taloyhtiöllenne isännöitsijää?