Pyydä tarjous

Kumppaninasi pidämme huolen, että asuminen ja omistaminen on helppoa ja huoletonta. Isännöinnin kokonaisvaltainen palvelu takaa, että kiinteistösi hallinto toimii moitteettomasti, talous pysyy kunnossa ja kiinteistön kunto sekä arvo säilyvät. Oli taloyhtiösi pieni tai suuri, huolehdimme kiinteistöstäsi kokonaisvaltaisesti – vuosikymmenten ammattitaidolla. Pyydä tarjous kiinteistösi sujuvaan arkeen!

Toimiva hallinto

Hallinnon palvelut sisältävät niin kokousrutiinit, sopimusten valmistelut, viranomaismääräysten täyttymisen valvomisen kuin lainmukaisten ilmoitusten tekemisenkin.

Hyvin hoidettu talous

Huolehdimme kassavaroista ja kaikkiin rahaliikenteeseen liittyvistä laskentatoimista huolellisesti, järkevästi ja läpinäkyvästi.

Kunnossapito ja rakennustekniikka

Osaavat isännöitsijämme vetävät suuretkin projektit vahvalla ammattitaidolla, ja proaktiivisena kumppanina ennakoimme tulevat toimenpiteet.

Modernit sähköiset järjestelmät käytössäsi

Asiakkaanamme käytössäsi ovat taloyhtiön oma sähköinen kirjanpito ja Asumisinfo-palvelu asukkaille ja osakkaille.

Pyydä tarjous

isännöitsijä ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Asunto Oy Jyväskylän Gummeruksenkatu 7 – Isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus on tiivis työtiimi CASE: Pitkä yhteistyö on luonut vankan luottamuksen isännöitsijätoimiston ja taloyhtiön välille – vuosien saatossa yhdessä on tehty monta suurta projektia onnistuneesti.
LUE LISÄÄ
noste isännöinsti isännöitsijän vaihto Asunto Oy Viitaniementie 8 – Isännöitsijän vaihto toi lisää laatua kiinteistön ylläpitoon CASE: Taloyhtiön hallituksen näkökulmasta kriittisintä isännöitsijän vaihdossa on itse isännöitsijöiden ammattitaito.
LUE LISÄÄ
noste isännöinti referenssi hissiremontti Asunto Oy Toururanta – Onnistunut hissiremontti toi sujuvuutta senioriasukkaiden arkeen CASE: Kun asukkaiden liikkumisessa on rajoitteita, asettaa se kiinteistölle erityisiä vaatimuksia. Osaava isännöinti tietää kuinka vastata haasteisiin.
LUE LISÄÄ
Asunto Oy Jyväskylän Helokantalot – Isännöintitoimiston vaihto toi tuhansien säästöjä taloyhtiön sopimuksiin CASE: Kun isännöintitoimisto vaihtuu, on isännöitsijän tärkeää perehtyä uuteen kohteeseen syvällisesti niin teknisesti kuin hallinnollisesti.
LUE LISÄÄ

Helppoa ja huoletonta asumista ja omistamista.

0