Kunnossapito ja rakennustekniikka

Kiinteistön kunnossapito on isännöinnin tärkeimpiä tehtäviä. Kumppaninanne vastuullamme on huolehtia, että kiinteistön kunto ja arvo säilyvät. Osaavat isännöitsijämme vetävät suuretkin korjausprojektit vahvalla ammattitaidolla ja kilpailutetusta verkostoistamme löytyy luotettavat tekijät työhön kuin työhön. Proaktiivisena kumppanina ennakoimme tulevat toimenpiteet, minkä ansiosta asuminen ja omistaminen on sekä helppoa että huoletonta.

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoidon lähtökohtana on paitsi kiinteistön arvon säilyttäminen, myös asukkaiden arjen sujuvuudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen niin taloyhtiön sisätiloissa kuin ulkoalueilla. Varmistamme, että kiinteistönhuolto toimii proaktiivisesti tulevat tarpeet ennakoiden. Hyvin suunnitellun ennakkohuollon ansiosta kiinteistö toimii parhaimmillaan niin hyvin, ettei asukkaiden tarvitse olla juuri koskaan yhteydessä huoltoon.

Kunnossapito

Jotta kiinteistösi pysyy kunnossa, järjestämme tarkastukset ja katselmukset säännöllisesti. Hoidamme äkilliset korjaustarpeet ripeästi ja huolellisesti hallinnoiden. Isännöitsijä pitää huolen myös yhtiön edun valvonnasta, kun osakkaiden huoneistoissa tehdään muutos- ja korjaustöitä.

Korjausrakentaminen

Korjaustyöt hoituvat sujuvasti tarjouspyyntöjen laatimisesta urakoitsijan valintaan ja työn valvomiseen asti. Laajoista kilpailutetuista verkostoistamme löytyy luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät työhön kuin työhön. Kumppaninanne hoidamme kaikki korjaustöihin ja rakennushankkeisiin liittyvät paperityöt täsmällisesti taloyhtiön etua valvoen.

Kokonaisvaltainen isännöinti yhdeltä ovelta

Kokonaisvaltaiseen isännöintipalveluumme sisältyy kaikki mitä taloyhtiö tarvitsee. Huolehdimme juoksevan hallinnon hoidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Tavoitteenamme on, että osakkaat ja taloyhtiön hallitus voivat olla levollisin mielin, kun hommat ovat hallussa ja läpinäkyvän raportoinnin ansiosta tieto kulkee kaikille.

Ammattilaisemme johtavat kymmeniä rakennushankkeita vuodessa. Suuren kokonaiskuvan hallitsemisen lisäksi kiinnitämme huomiota myös yksityiskohtiin helpon ja sujuvan arjen takaamiseksi.

Helppoa ja huoletonta asumista ja omistamista.

Noste Isännöinti Luotettava kumppani