Isännöinnin kattava
kokonaispalvelu

Isännöinnin kattava kokonaispalvelu sisältää kaikki palvelut, joita tarvitset kiinteistösi sujuvaan arkeen. Pidämme huolen, että hallinto toimii moitteettomasti, talous pysyy kunnossa ja kiinteistön kunto sekä arvo säilyvät. Oli taloyhtiösi pieni tai suuri, huolehdimme kiinteistöstäsi kokonaisvaltaisesti – vuosikymmenten ammattitaidolla.

palvelut toimiva hallinto

TOIMIVA HALLINTO

Siirrä paperityöt meidän huoleksemme. Hallinnon palvelut sisältävät niin kokousrutiinit, sopimusten valmistelut, viranomaismääräysten täyttymisen valvomisen kuin lainmukaisten ilmoitusten tekemisenkin. Siis kaiken, mitä toimiva taloyhtiön hallinto vaatii!

hyvin hoidettu talous

HYVIN HOIDETTU TALOUS

Taloudenhoito on keskeisimpiä osia isännöitsijän tehtävistä. Huolehdimme kassavaroista ja kaikkiin rahaliikenteeseen liittyvistä laskentatoimista huolellisesti, järkevästi ja läpinäkyvästi. Usein tarkat isännöitsijämme saavat asiakkaillemme myös säästöjä kilpailuttamalla ja karsimalla turhia kuluja.

kunnossapito ja rakennustekniikka

KUNNOSSAPITO JA RAKENNUSTEKNIIKKA

Tavoitteenamme on, että asuminen on helppoa ja huoletonta. Osaavat isännöitsijämme vetävät suuretkin projektit vahvalla ammattitaidolla, ja proaktiivisena kumppanina ennakoimme tulevat toimenpiteet.

Helppoa ja huoletonta asumista ja omistamista.

Noste Isännöinti Luotettava kumppani