Tule meille töihin!

Haemme jatkuvasti isännöinnin vahvoja ammattilaisia osaavaan joukkoomme. Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme nyt:

Wanted: Isännöinnin ammattilainen

Haluatko päästä isännöintialan aitiopaikalle yritykseen, jossa rakennetaan tulevaisuuden isännöintiä? Haemme isännöitsijää asiakastaloyhtiöidemme monipuolisiin isännöintitehtäviin.

Työssäsi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Olet tärkeässä roolissa taloyhtiöiden kiinteistöasiantuntijana ja neuvontajana. Arvostamme kokemusta alalta, ratkaisukeskeisestä asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Meillä olet mukana kasvavassa ja kehittyvässä toiminnassa. Saat meiltä tukea työhösi, mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet ja hyvät työsuhde-edut. Etsimme positiivista osaajaa, joka tuo oman innostavan panoksensa tiimiimme ja haluaa aikaansaada hyviä asiakaskokemuksia. Työsuhde on vakituinen.

Innostuitko työpaikasta?

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV:si viimeistään 3.9.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ari.tikkanen@nosteisannointi.fi. Toimi mahdollisimman pian! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat viimeistään 31.10.2021.

Lisätietoja työpaikasta antaa: Ari Tikkanen, puh. 044 737 2261,
ari.tikkanen@nosteisannointi.fi.

Pohditko millaista meillä olisi työskennellä?

Tutustu isännöitsijän työnkuvaan lukemalla, mitä isännöitsijämme Mikko Sahi kertoo työstään.

Etsimme nyt:

Oletko sinä meidän uusi kirjanpitäjämme?

Oletko kiinteistöalalta ja kirjanpitotehtävistä kokemusta kerännyt taloushallintoalan ammattilainen? Tule meille töihin. Tarjolla on mainio työpaikka välittävässä ja rohkeasti kehittyvässä työyhteisössämme.

Kirjanpitäjän työ on itsenäistä ja sinulla on hyvät mahdollisuudet suunnitella työpäiväsi kulkua. Meillä voit tehdä myös etätyötä. Itsenäisyys ei tarkoita kuitenkaan työskentelyä yksin. Tiimimme apu ja tuki on aina vain viestin, soiton tai olkapäähän koputuksen päässä.

Kirjanpitäjänä pääset tekemään asunto-osakeyhtiöiden kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä sekä hoitamaan ostoreskontraa ja lainahallintaa. Toivomme, että sinulla on osaamista näistä työtehtävistä. Muun osaamisesi kiinteistöalalta katsomme eduksi.

IT-taidoista arvostamme erityisesti MS Office – ja taloushallinto-ohjelmien käyttöosaamista. Selkeä plussa on luvassa, jos hallitset Visma Fivaldi -ohjelmiston käytön. Ehdoton edellytys Fivaldin osaaminen ei kuitenkaan ole. Koulutamme sinut tarvittaessa ohjelmiston käyttöön.

Avoinna oleva kirjanpitäjän työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteessa noudatamme Toimihenkilöliitto Erton hyväksymää Taloushallintoalan työehtosopimusta.

Innostuitko työpaikasta?
Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV:si 14.6.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen irina.marjanen@nosteisannointi.fi.

Lisätietoja työpaikasta voit tiedustella palvelupäällikkö Irina Marjaselta, puh. 044 737 2253, irina.marjanen@nosteisannointi.fi.

Pohditko millaista meillä olisi työskennellä?

Lue täältä, mitä kirjanpitäjämme Saara kertoo työstään.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Noste on rento ja mukava työpaikka

Hyvä ilmapiiri ja yhteishenki on jokaisen etu. Arvostamme iloista asennetta ja positiivista otetta työhön, joka näkyy myös asiakkaalle – jokainen meistä on tärkeä hyvän asiakaskokemuksen luomisessa!

Meillä kehityt ammatillisesti

Osaava henkilökunta on Nosteen ylpeys ja perusta. Pidämme koko henkilöstön osaamisen ajan tasalla koulutuksilla ja työtäsi tukevalla ohjauksella.

Haluamme olla alamme edelläkävijöitä

Noste Isännöinnin porukka on sitoutunut luomaan asiakkaalle helppoa ja luotettavaa palvelua. Pääset kehittämään kanssamme toimintaamme jatkuvasti ja hyödyntämään viimeisintä teknologiaa työssäsi.

Meillä et jää yksin

Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tuemme sinua työssäsi. Meillä kukaan ei jää yksin!

Tutustu isännöitsijän ja kiinteistösihteerin työhön!

Yhteen hiileen puhaltaminen on parasta

”Yhteen hiileen puhaltaminen on Nosteella parhaita asioita. Asiantuntemus meidän firmassa on niin uskomattoman kovaa, että nuorille isännöitsijöille tämä on huippu paikka kehittyä”, kertoo Nosteeen isännöitsijä Mikko Sahi.

Mitä kiinteistösihteeri oikein tekee?

Kiinteistösihteeri on monelle tuiki tuntematon työ – ei tiennyt Minna-Mari Savoilainenkaan mihin ryhtyi, ennen kuin tuli harjoitteluun Nosteelle. Lue Savolaisen uratarina ja tutustu kiinteistösihteerin työhön!

Jätä avoin hakemus

  • Liitä tähän CV ja hakemuksesi.
    Accepted file types: zip, pdf, doc, docx, xls, jpg, png, gif, tif, Max. file size: 32 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Helppoa ja huoletonta asumista ja omistamista.

0