Noste Isännöinti

Noste Isännöinti on isännöinnin ammattilainen ja luotettu kumppani Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa isännöintipalvelua taloyhtiöille, liiketiloille ja organisaatioille – vastuullisesti ja vuosikymmenten kokemuksella.

Kokonaispalvelua laajalla osaamisella

Taloyhtiöiden kumppanina toimimme kiinteistöasiantuntujana ja neuvonantajana. Tavoitteenamme on auttaa johtamaan taloyhtiötä fiksusti ja kustannustehokkaasti, aidosti asiakkaidemme etujen mukaisesti. Henkilökohtainen ja sujuva palvelu on meille sydämen asia. Pidämme huolen, että kaikki kiinteistön isännöintiin kuuluva hoituu mutkattomasti ja ajallaan.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja isännöinnin palvelutapoja, jotta voimme tehdä asiakkaidemme arjesta helppoa ja huoletonta. Käytössämme ovat muiden muassa taloushallinnon modernit sähköiset järjestelmät ja reaaliaikainen, läpinäkyvän raportointi.

Asiakaslähtöistä isännöintiä

Olemme Jyväskylän alueella toimiva paikallinen isännöintitoimisto, siksi meillä on aito tahto kehittää asumisen laatua ja kiinteistöjen kunnossapitoa koko seudulla. Toimintamme vahva peruspilari on luonnollisesti ammattitaitoinen henkilökuntamme. Teemme kaikki parhaamme, jotta positiivinen asenteemme ja palvelualttiutemme näkyy jokaisessa arjen kohtaamisessa.

Kokonaisvaltainen isännöinti yhdeltä ovelta

Kokonaisvaltaiseen isännöintipalveluumme sisältyy kaikki mitä taloyhtiö tarvitsee. Huolehdimme juoksevan hallinnon hoidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Tavoitteenamme on, että osakkaat ja taloyhtiön hallitus voivat olla levollisin mielin, kun hommat ovat hallussa ja läpinäkyvän raportoinnin ansiosta tieto kulkee kaikille.

Meille töihin?

Haemme jatkuvasti isännöinnin vahvoja ammattilaisia osaavaan joukkoomme.

Tule meille töihin!

Helppoa ja huoletonta asumista ja omistamista.